Julehilsen fra Trixie

Det har været et stille år for mig og Trixie. Og dog. For et lille år siden havde jeg taget beslutningen om at dette år blev Trixies sidste sommer. For mig var Trixie ikke en pony der så ud til at trives. Allegro var fyldt med bidemærker, hun stak af når jeg gik med hende, hvis hun overhovedet gad at flytte sig. Hun var rigtig ond ved Allegro og jagede ham rundt konstant. Jeg var godt og grundigt træt af hende.

Jeg vente det med bossen og vi blev enige om hendes skæbne. MEN. Som altid når man staffer en meget svær beslutning og står med nummeret til dyrlægen tænker man over om det nu er sådan det skal ende. Når alt kommer til alt, er hun jo en lærerig spøjs pony.
Guderne må vide om Trixie kan læse mine tanker. Hendes adfærd ændrer sig markant. Jeg ændrer min omgang omkring hende. Og pludselig midt i denne skønne sommer bliver Trixie en stor putte røv der skal kløs på numsen. Højt sandsynligt er det min ændret håndtering af hende og ændret humør der har fået tingene til at flyde. Så Trixie lever stadig, er en meget glad pony der får alt for mange gulerødder af min kæreste, bliver møgforkælet af min far og nyder gåturene sammen med mig. Og som min fantastiske dyrelæge siger ”der er i hvert fald 15 år i Trixie endnu, hvis du passer godt på hende! Hun er sådan en dejlig en”

Trixie er jo en lidt finurlig dame, med masser af personlighed. En aften sad mine forældre og jeg og grillede. Idyllisk med hunde ned siden og lyden af heste. Pludselig hører jeg en lyd som minder om en stor gren der knækker. Jeg gå om til folden og finder Trixie komme gåede med en hegnspæl i manen. Det var en pæl der stod frit på folden som hun så skulle klø sig op af. Hun bliver lidt sur på den her pæl. Det er lidt svært at gå med den hængende i manen. Så hun formor at så pælen over på den anden side af hendes hals så hun nu bære den på nakken… og så trasker hun ellers lystigt videre ned mod mig, der hjælper hendes af med pælen. Ganske almindelig dag med Tikker.

Trixie ønsker alle en glædelig jul og vi vil nyde de næste mange år sammen!

 

Mange hilsner

Henry og Trixie

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.