Tiden går hurtigt i godt selskab

Lille skønne Hermione har efterhånden været her i et par måneder. Hun begynder langsomt at tage på, men da hendes tænder stadig ikke er så gode, går det ikke så hurtigt. (dyrlægen kunne ikke tage det hele på een gang, så nu er det snart tid igen).

Hermione er faldet godt til. Hun er den skønneste lille pony med en stor personlighed og en rigtig kælepot. Hun viger ikke fra Johannes islænder Fenja. De to ligner hinanden ret meget. Et spøjst og sødt syn, at de går op og ned af hinanden hele tiden. Igår ville Johanne ud og ride lidt på Fenja, og så måtte lille Hermione jo med i et træktov ved siden af.

Hendes pels har ændret sig meget. Jeg glæder mig meget til vi får sommer-Hermione at se. Lidt billeder fra igår, da Hermione fik den store strigletur og var en tur på ridebanen i hendes galleri.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.