Tandlæge igen

Så har lille Hermione haft besøg af Maria for at få ordnet tænderne igen. Det er ca 3 måneder siden, Hermione fik ordnet tænderne første gang. Som aftalt med Maria, så skulle der gå lidt tid, før der blev taget mere af tænderne, da de var i så dårlig stand.

Dette har også betydet, at selvom Hermione blev meget bedre til at tygge og æde efter 1. besøg, så har hun stadig haft lidt udfordringer ifht nogle foderemner, såsom lucerne/tørret græs samt meget langstrået wrap. Jeg kunne tydeligt se, at hun har været noget længere om at tage på, ifht. andre tynde dyr med gode tænder.

Lykken var derfor stor, da hun igår aftes kværnede lucerne og tørret græs, samt en gulerod. Hun ser også rigtig fin ud i munden efter Marias besøg og Maria kunne også vise, at sårene i kinderne er helet helt op. Der er heller ikke længere noget der, der generer hende.

Når nu Maria var her, så ville jeg lige tjekke hendes chip, for iflg. det pas, der fulgte med hende, skulle hun være 12 år og det kunne vi ikke rigtig få til at passe. Hverken med alt det grå hår samt hendes tænder. Hun havde så ingen chip og de hvivler, der var anført i passet, passer heller ikke med “vores” Hermione. Vi kan så konkludere, at Hermione slet ikke er Hermione…..men hvem er hun så og hvor er den rigtige Hermione? Det bliver nok desværre umuligt at finde ud af nu. Vi får lavet nyt pas på hende og lader hende beholde navnet.

Nu med udgifter til nyt pas mm samt tandlægeregninger vil jeg endnu engang sige tak til alle de søde mennesker, der hjulpet i denne sag. Det betyder så meget for lille Hermione og os.

Hun er en skøn personlighed, som alle bare falder for og jeg er så glad for, at vi i fællesskab fik hjulpet hende og at det går så meget fremad med hende. Nu glæder vi os til at hun smider vinterfrakken, så vi kan se, hvilken fin lille dame, der kommer frem.

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.