Kosturs besøg af Anne Freuchen Christensen

Så har Kostur haft besøg af vores dygtige kiropraktor Anne. Det tog han rigtig pænt. Han havde sin lille støttepædagog med inde på stald imens. Det gik super fint og han var meget mere afslappet end jeg lige havde forudset, så det var super godt. Anne fandt ikke det vilde på ham, men vi fik set ham reagere ude på ridebanen. Jeg skulle løbe frem og tilbage med ham, så Anne kunne se ham i bevægelse. Da vi kommer op til hjørnet, hvor Henry og Anne står og har passeret dem, bliver han vildt skræmt og sætter af i fuld galop. Heldigvis fik jeg stoppet ham, men der var ingen tvivl om, at han reagerede lige da han skulle dreje og de dermed var lige bag ham.

Han kan muligvis have en sædstreng, der generer ham – Anne tjekkede lige. Men som vi snakkede om, så starter vi med at lade ham falde til ro og blive venner med os alle sammen, så begynder vi at arbejde med ham fra jorden også kan vi bedre vurderer hans reaktionsmønstre og derved vurdere, om der skal undersøgelse til eller om det hele ligger i erfaringer og psyken.

Jeg synes ihvertilfælde, at han klarede det så fint.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.