Stor hest i lille ponykrop

Lille Hermione synes bestemt ikke, at hun er en lille dame, der skal flytte sig for de store heste og hun viser det med stor tydelighed. Der bliver hvinet, losset, sparket og bidt efter de store, hvis de ikke makker ret:-)

Men engang imellem kan det måske være nødvendigt at erkende sin størrelse. Igår kom jeg ihvertilfælde ud til en lille pony, som havde fået et hak i øjenlåget. Hun har dog ikke sæbeøje, så jeg tvivler på, at hun er blevet sparket. Det er ikke til at vide, hvad der er foregået.

Nu er hun vasket og smurt og fit for fight igen – den lille store dame.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.