Poca’s dag

Fantastiske, kloge og følsomme Pocahontas, i daglig tale Poca, er efterhånden 23 år gammel og hun har boet hos Hestenshaab i næsten 12 år. Halvdelen af hendes liv har vi haft glæden af hende hver dag og vi er taknemmelige for hver og en. Nu er det jo egentlig ikke meningen, at hestene skal blive boende her, men Poca er noget helt specielt og for hendes skyld blev det faktisk ret hurtigt besluttet, at hun skulle bo her som fast Hestenshaab hest.

Så derfor blev idag Poca’s dag.

12 år….. hvad hun ikke har oplevet på stedet. Hun er jo en af de første, der kom til Hestenshaab. Hun har oplevet stald blive bygget om, 2 gange. Nye folde, ridebane, stævnestald og har haft masser af Hestenshaab venner. Hun har set dem komme, set dem komme sig og set dem flytte igen. Nogle af de allerbedste venner, har hun desværre også set, når der ikke var mere, vi kunne gøre for dem. Hun har givet den fuld skrue, når der blev lukket op til mosen og foldene; med krølle på halen og højlydte fnys og badut spring. Hun har sørget og været helt stille, da hun mistede sine bedste venner, først Claudio og så Zirkeline. Hun har taget imod de nye og sørget for at guide dem på en klog og rolig måde ind i flokken. Den perfekte leder. Hun har hvisket ting til os og nogen gange været meget insisterende, når der var noget, hun havde på hjerte. Selvom hun jo taler sit helt andet sprog, så har vi aldrig været i tvivl. Hun er noget helt særligt.

Nu er hun en del af pensionist gruppen (Ballerina, Balisto, Soti og Poca), men stadig frisk og med respekt omkring sig. Der bliver ikke tit skrevet om hende her på siden; og det på trods af, at hun er så vigtig for os og flokken. Så idag er Poca’s dag. Giv hende et like eller kommentar – det fortjener hun<3

Hvis du vil læse hele Pocas historie. Hvad der skete inden hun kom her og hvorfor hun stadig er her, så hop ind i hendes dagbog.

Her et lille udpluk af billeder fra de sidste 12 år. Enjoy

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.