Findes der et godt hjem, hvor skønne Rosie kan nyde sit otium?

Dejlige Hestenshaabs Rosie er en ældre dame på 21 år. Hun har været en del igennem og også arbejdet nok i sit liv. Det sætter sine spor på kroppen. Rosie er sund og rask og passet med alt. Hun er dog begyndt at få en smule gigt i forbenene og vi synes derfor ikke længere, at hun skal rides. Hun skal have lov til at gå og nyde livet og bare være hest. Da hun som sagt ikke er plaget af dette og kun udviser lidt urenheder i trav, vil vi prøve at se, om der findes et godt hestekyndigt og kærligt hjem, der kunne tænke sig at give hende nogle dejlige pensionsår. Evt. som hygge og selskabshest. Hun vil elske at blive nusset og forkælet.

Rosie er som sagt fra 1998, hun er ca. 165 cm i stang og Hollansk varmblod. Hun er hoppe med stort H og kan godt stresse lidt op i nye situationer. Hun er super kærlig og knytter sig meget til sine mennesker. Her kommer hun godt ud af det med alle på folden. Hun vil dog helst bestemme:-) Hun er dog en god flokleder.

Kender du et dejligt sted, hvor Rosie kan nyde alderdommen og få nogle dejlige år? Send mig gerne et adoptionsskema og du vil høre fra mig hurtigst muligt.

Det koster 4000 kr at adoptere Rosie og du kan læse meget mere om kravene for at adoptere her

This slideshow requires JavaScript.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.