Rosie og Henry

Henry og jeg besluttede, at da Rosie ikke havde haft rytter på siden Christina red på hende, da hun næsten lige var kommet og ikke havde det så godt i sin krop – var det på tide, at vi forsigtigt prøvede igen og så om benene drillede eller hvad status med den skønne pige er.

Og vi blev så positivt overrasket. Rosie var ikke kun den sødeste og blide for Henry at ride, men hun gik også fint på alle 4 ben. Hun er dog noget stiv på venstre volte, så nu skal hun masseres og løsgøres. Henry vil fortsætte med at skridte hende stille og roligt. Det er jo meget lang tid siden, at hun overhovedet har lavet noget,så vi passer godt på hende. Henriette og Rosie var bare så fine sammen og jeg er meget glad for, at Rosies gamle krop stadig kan og at Rosie bare er sådan en sød pige.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.