Julehilsen fra Kathlin og Alice

Midt i sorgen over at måtte aflive Sputnik kom Kaithlin hertil meget hurtigt og den første tid måtte jeg lige fordøje at have mistet, mens gamle Trinity ikke lige var så interesseret i at have fået en ny veninde og Kaithlin synes bestemt heller ikke om ham den gamle.

Det tog ikke længe for dem at acceptere hinanden uden kamp, men det tog faktisk mange måneder, før jeg så dem stå og gnubbe hinanden.

Kaithlin bestemmer ALT mellem de to. Hun bestemmer over høet på folden, om Trinity må være i nærheden af hende, hun laver en voldsom ballade, når hun har spist i stalden og ham den gamle med det sølle tandsæt spiser noget langsommere, men det er blevet sjovt og hyggeligt at se hende vrænge mule og true over muren, mens hun åbenbart ikke har fattet, at hun ikke får noget ud af det ;-).

Kaithlin er en kærlig hest overfor mig og nyder at blive nusset og pusset omkring, hvilket jeg gør hver aften inden jeg putter dem før midnat. Lige så strid hun er overfor Trinity lige så blid og dejlig er hun overfor mig. Jeg er kommet til at holde utroligt meget af hende og mærker, at hun har knyttet sig til stedet og os.  Hun har lært at stå i tøjer og få græs i overgangen før sommer og efter sommer.  Det er ikke alle heste, der kan lære at stå i tøjer, men hun er en lærenem lille pony, som kikker på ham den gamle ( 33år) og så gør hun det samme.

Jeg er taknemmelig for at have fået muligheden for at give hende et godt og blivende hjem. Hvem ved hvem der komer efter Trinity? Forhåbentlig kan jeg igen tage imod en hest fra hestenshaab.

Knus Alice

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.