Fleurs julehilsen 2019

Fleur 2019

Året har været ret stille og roligt for Fleur, og så er der alligevel sket nogen gode og fine ting for hende.

Fleur er stadig fører i flokken, men har fået ny hoppe at sætte på plads, da Nikita desværre fløj til himmels i januar. Nu er der en 21 årig PRE hoppe, kaldet mama, som er kommet med i vores lille flok. De er dog ret gode sammen så Fleur får lov at være bestemmer, uden de store kampe.

I år er Fleur også blevet udfordret på ridningen igen. Som jeg skrev sidste år, har hun fået lov at stå stille i en længere periode, bare fået lov at være hest og blive nusset og trukket ture med. Dette er det tildels fordi jeg har været gravid og tildels fordi jeg ikke turde sætte mig op på hende efter at være blevet ”tabt” en del gange.

Heldigvis kom min veninde og tilbød at tage kampen med at hun bakkede og smed af. Alle problemer skyldes på en eller anden måde misforstår hesten (efter min mening), men her var vi ret overbevist om at hun havde fundet ud af at når hun hoppede og bukkede, blev jeg ikke siddende, og så slap hun for at være med.

Jeg var nok gået for hurtigt frem, sidst jeg var gået i gang med ridningen og derfor synes hun ikke det var fedt at være med, og havde fundet tricket til at få mig af. Jeg har prøvet og gøre alt med Fleur blidt og roligt og gerne med positiv forstærkning, men nogen gange skal der også en bestemthed til og et ”det skal du altså”.

Min veninde bruge ca 5 dage på at fleur stod på folden, gik baglæns og hoppede, men min veninde bare blev siddende og derfra af begyndte Fleur at gå frem og faktisk slappe af med det og virker som om hun synes det var sjov. Vi bruger min anden hoppe som selskab og efter nogen gange på folden hvor vi bare gik rundt og rund og startede og stoppede, var Fleur klar til at gå uden for grunden.

Jeg kom også op på hende og har været mega lykkelig for igen at sidde på min skønne Fleur. Det vil også sige jeg har haft min først rigtige tur på ca 2 km på Fleur, og der skal nok komme flere. Hun bliver aldrig en allemands hest, men nogen små ture skal nok komme. Nu holder vi lidt pause igen, mest fordi jeg er gravid igen og ikke tør risikere at blive smidt af… meeeen til sommer skal vi nok komme afsted på små skidt ture.

Fleur vil altid have en speciel plads i mit hjerte og selvom mange synes, hun er en sur hoppe, der bare jager de andre heste væk, så ser jeg så meget mere i den hest. Min tanke er at man skal arbejde for at få hendes godkendelse, da hun nok har været en del igennem inden hun kom til Hestenshaab.

Tak for Anja gav min chancen fro at få hende hjem til mig. God jul til jer alle.

Se flere billeder fra året i Fleurs fotoalbum

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.