Julehilsen fra NeNe

En lille hilsen fra NéNé

Hvis jeg var en bedre fotograf, kunne jeg have taget nogle skønne billeder af NéNé og Frami, der står med hovederne tæt sammen og muler efter græsfrø i wrappen; af NéNé og Trausti, der står og hviler sig sammen i det gode læ-hjørne i folden; eller af Molly og NéNé, der står på hver sin side af Frami og prøver at drible hans madspand væk. Eller af Néné, der tulrer rundt for sig selv på jagt efter de sidste græsstrå langs hegnet. Eller af NéNé, der får en hyggesnak med min mand, når han er ude med trillebøren. Eller NéNé, der står med lukkede øjne og nyder at blive striglet. Vi har mange dejlige stunder med vores lille hest, som jo ikke laver så meget andet end at gå og hygge sig med sine venner, men det gør hun til gengæld også 100 %.

En ting, der har udviklet sig meget i løbet af i år, er hendes forhold til vores brogede islænder, Frami. Han var nok den, der var mest efter hende i starten (hun holdt sig heldigvis bare på afstand), men nu er de nærmest blevet madkærester i forbindelse med vinterfodringen. Han er godtnok lidt af en bandit med at stjæle roepiller fra hende ved morgenfodringen – til gengæld har jeg set hende stikke hovedet ned i hans müslispand om aftenen og så trække afsted med den. De er vist lige god om det med de madspande, og de deler altid wrap bagefter. De to islændervallakker har i det hele taget et blødt punkt, når det gælder de små ponydamer, der slipper afsted med de utroligste ting ved spisetid. Hun har helt sikkert luret nogle tricks fra vores anden shetlænder, Molly. 😄

De er en meget harmonisk lille flok, de fire muler, og det er dejligt at se, at hun trives så godt med de andre og er tillidsfuld og opsøgende over for os tobenede. Hun kan næsten selv tage grime på – glemt er den første tid, hvor det krævede lidt mere overtalelse at få fat i hende på folden. Man når heldigvis langt med gode ord og “betaling”, og hun er en meget snusfornuftig lille størrelse med et skønt sind. Altid til at snakke med.

Mvh

Lisbet og Torben

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.