Pusillis julehilsen 2019

Kære Anja og alle på Hestenshaab.

Endelig skal I få en jule hilsen fra os. Tiden flyver jo afsted og vi kan næsten ikke følge med.

Det går super godt  med Pusili, som jo har fået kæle navnet Tutter, for hun er jo en lille tut.  Hun kommer altid som den første i fuld gallop til lede når jeg kommer, og ellers skal hun nok vrinske højt ude på den store fold, så jeg ikke er i tvivl om hvor hun befinder sig. Det gælder også når jeg åbner døren ud til stalden. Hun er den MEST livsglade lille hest jeg nogensinde har kendt. Pusili er jo nu over 2 år, så vi er begyndt at træne miljø og parkour. HUN ELSKER DET. Bare hun ser banen jeg har sat op, så er hun fyr og flamme, bukker rundt mellem alle forhindringerne, og hun tager også bolde osv.  i munden og går med dem. Hun er så glad og elsker at lege.

dertil skal siges at der så sandelig også findes et lille æsel i hende. For hvis hun ikke vil med ind fra græs, så vil hun altså bare ikke. Så skal vi lidt og snakker frem og tilbage. Hi Hi HI. Hun går jo tit rundt løs, der hvor der er godbidder er Pusili også.

Jeg havde Pusili med til hendes første parkur stævne ( jeg går med hende som håndhest) her i Nov. Hun går selv op i heste trailerne, trods hun kun har kørt den ene gang vi hentede hende. Hun var så glad på stævne banen, og vi var super underholdende, for vi bukkede jo rundt og lavede alle mulige krumspring mellem forhindringerne. Hun tog sågar små bolde fra en af dommerne. Hun nød dagen , og fik to fine rosetter med hjem.

Pusili har en helst speciel plads i mit hjerte, sådan en plads man ikke kan forklare til andre.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Kærlig Hilsen Pusili og Pernille.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.