Julehilsen fra Allegro

Julehilsen Allegro

 

Endnu et år er gået med denne skønne pony. Som altid har han været en stor støtte og en være drengerøv.

For mig har året stået på et forfærdeligt sommerjob og start på uni, hvilket hat taget alt for meget tid for hestene. Men når tiden er der, belønner han altid en for tiden man giver ham.
Jeg skiftede hele hans udrustning ud. Nu sadel, underlag hovedtøj, hvilket var nået af en omvæltning fr den lille pony. Det bliver ikke til de lange rideture men bare det at side på Allegro giver så utrolig meget. Vi står bare der og kigger ud over markerne, og jeg nyder hvert sekundet af den ro han sender min vej.

Jeg valgte sidst på sommeren at ”starte forfra ” med ham. I stedet for at forlange en masse akademisk af ham, så ville jeg bare nyde tiden og roen med ham. Derfor laver vi alle de hyggelige grund ting fra parelli. Og ih hvor vi bare hygger hos, han skal sådan bruge den lille hjerne hvilket gør han træt og giver ham lidt at tænke over.

Det er helt sikkert det rigtig vi gør at lege fra jorden giver hos begge en ro og træner min koncentration. Han er verdens bedre pelset ven jeg har og jeg håber det nye år giver mig mere tid til ham og flere oplevelser sammen

 

Julevrinsk fra Allegro og Henry

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.