Julehilsen fra Trixie

Julehilsen Trixie

Denne fine utrolig behåret dame har endnu et år vist sig at være en af de bedste heste jeg har fået lov til at arbejde med.

Jeg har kendt damen i lang tid og se den forvaltning hun har gennemgået, giver mig sådan en varme i maven. For hver dag der går bliver hun mere og mere rolig. Hun bliver jo også ældre men det tror jeg ikke hun ved.
Hun er så sjov med hendes store temperament, hvor hun skal have styr på alt. Høns, Allegro og min fars nye hundehvalp Zenith. Zenith mener han skal bestemme og damen og gør af hende, men damen står bare og fnyser af ham mens Allegros øjne er ved at falde ud af hovedet på ham for det moras der udspiler sig.

Men hun er også blevet endnu mere rolig og nusserøv. Hun elsker mere end nogensinde at bliver striglet på staldgangen, få show shine i håret og en gulerod som snack.

Jeg skal i bedre form og damen kunne godt tabe et gram eller to så vi løber frem og tilbage på fold og den lange vej og hun traver så sødt lige ved siden af mig med hendes små tykke ben.

Ser frem til mange år med den lille dame for glad det er jeg altså for hende.

 

Juleprusten fra Trixie og Henry

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.