Sif og Tarzans julehilsen 2019

Jeg synes altid det er så svært at skrive denne opdatering da der ikke rigtig sker de store forandringer for mine dejlige ponyer.

De går i en dejlig løsdrift med masser af plads til at være shetlandspony og hygger sig som flok.
De har været mine bedste venner og de bedste psykologer man kunne ønske sig og jeg hader når folk spørger mig hvad jeg bruger dem til. Men for nyligt inviterede Anja mig ind i en gruppe på facebook for folk med heste der ikke bliver redet. Her har jeg mødt en masse ligesindede og er blevet bekræftet i at det er ok at de “bare” nyder livet.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.