Træning og tandlæge til lille Arthur

Lille Arthur er en helt unik lille pony med en kæmpe personlighed.

Han er sådan en glad sjæl, der bare elsker mennesker og sjov og ballade.

På folden er han venner med alle (tjaee måske er der lige et par af de gamle hopper, som han holder sig fra). Han kan få timer til at gå med at lege og drille – som oftest er der Soti, Robbie og Kostur der bliver holdt igang af ham.

Han bor i løsdriften sammen med Soti og om morgenen, når jeg skal lukke de andre ud, så står han pænt og venter udenfor stalddøren, han går nemlig gennem og under alt hegn, men han bliver på vores jord. Mens jeg så lukker alle de andre ud, så laver han lige kontrol af alle boksene, staldgangene osv. kunne jo være at der var nogle, der havde spildt lidt morgenmad:-)

Nøjagtig det samme om aftenen, når de andre skal ind. Så er han rigtig sød til at følge dem ind og tjekke, at de nu husker, at gå til deres boks og spise deres mad – ellers hjælper han gerne.

Han har næsten aldrig grime på og kommer altid, når man kalder.

Han synes helt bestemt, at det er lidt hårdt at være på slankekur og kan også finde på at rende rundt ude i møddingen for at lede efter rester fra de andre.

Min datter, Johanne og Arthur er blevet de bedste venner og de hygger sig med at lave alt muligt på banen. Nye tricks, løbe sammen, hoppe over ting, stille sig op på ting osv. Arthur er super dygtig og kvik og der er ikke den ting, han ikke vil lave, hvis han får en godbid. Det er så fint, at se de to sammen og faktisk også første gang, at Johanne har haft sådan et forhold til en hest.

Arthur har fået sine 2 første vacciner og tænderne trængte også (selvom det ikke kan ses på formen…. host host). Han stod ligeså pænt og ventede på, at det blev hans tur som den sidste. Her er lidt billeder fra dagen.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.