Julehilsen fra Ekko 2019

Ekko´s julebrev JULEN 2019

 

2019 har ikke været det bedste hesteår hos os. I februar måtte vi desværre aflive den ene af Ekko´s små ponyer og allerede i april måtte vi sende den anden pony samme vej, manner det var hårdt. To aflivede heste indenfor 6 uger, det er lige i overkanten.

Nu var gode råd dyre, for nu havde vi kun Ekko tilbage og hun skulle ikke stå alene. Vi havde købt en pony der stod i Jylland, da vi jo håbede på at få solgt huset så vi alle kunne flytte til Jylland.

Så hvad gør en klog, skulle jeg flytte Ekko til Jylland eller flytte den nye pony til Sjælland… Dem vi have købt ponyen af kom med ham dagen efter vi havde fået aflivet nr. to af vores små shettere og Ekko havde igen selskab.

Men Ekko virkede ved siden af sig selv og den nye pony lavede pludselig mærkelige ting, så i slutningen af maj, kom dem vi have købt den nye pony af og hentede Ekko og Baloo og kørte dem til Jylland. Vi lå i forhandlinger i forhold til hussalg og køb og det endte med at vi alle kunne flytte ind i det nye hus sidst i juni. Dem vi havde købt Baloo af er nu vores nye naboer og deres heste står opstaldet hos os 😊

Nu skulle jeg rigtig i gang med at ride Ekko, og endelig fik jeg ringet til dem der havde opdrættet Ekko, for at høre mere om hendes historie. Det blev en lang samtale og da den var ovre, skulle jeg lige sunde mig. Udsigten til at få en ridehest ud af Ekko var hermed slut. Det viser sig at der altid har været en udfordring med Ekko, det jeg ”slås” med har altid været et problem, så efter noget betænkningstid, måtte jeg sande at jeg aldrig ville få en dressur hest ud af Ekko, ikke engang en skovturshest vil hun blive til, for hun er ikke trafiksikker. Ekko er sin egen værste fjende, og hun har udfald mentalt, det er som om at hun pludselig får et anfald og hendes øjne sitre og hun er i sin helt egen ikke særlig rare verden.

Jeg har derfor købt en ny hest, og hende elsker Ekko har hele sit hjerte. Naboens gamle hest er Ekko også helt pjattet med og de 3 hopper kan heldigvis godt finde ud af at gå sammen.

Så sluttede sommeren og blev afløst af efterår. Skaderne væltede nu ind over Ekko, hun har fået trukket en tand ud, en gren stak et dybt hul på indersiden af hendes forben, hun sparkede hul i vores løsdrift og skar sig ned af det ene bagben. Jo tak 2020 kan forhåbentlig kun blive bedre end 2019.

Hvad skal 2020 byde på for Ekko? Vi ved det ikke, men hun har optimale forhold her på vores nye gård. Store folde og en stor løsdrift de kan bruge ved behov. Stalden er også større end der hvor vi boede før og jeg har fået meget mere tid til at tage mig af mine heste. Ekko fylder 18 år 1. januar 2020.

 

Tak for endnu et år med Ekko.

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.