En sørgelig sørgelig aften

Kære Alle,

Igår aftes måtte vi akut aflive smukke seje Cille, efter at hun var kommet slemt tilskade på folden og havde fået skåret sig meget voldsomt på venstre side af kroppen. Jeg er stadig i chok og så ulykkelig, derfor kan jeg ikke rigtig skrive mere lige nu. Det er for hårdt, men jeg skal nok skrive mere, når jeg har fundet mig selv lidt mere.

Rip seje fighter og smukke smukke sjæl<3

Jeg har sat Cille under solstrålehistorier, fordi hun fik 3 fantastiske år her og kæmpede sig tilbage til livet efter alt det vanrøgt, hun havde været udsat for. Hun var et livsstykke uden lige og jeg er så taknemmelig for, at jeg fik lov til at lære hende at kende, hjælpe hende og ikke mindst give hende nogle gode år, hvor hun var glad og sund.

Til min store forundring finder jeg lige ud af, at Cille kom tilskade på præcis 3 års dagen for indflytningen her.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.