Hestenshaabs Saga søger et nyt adoptivmenneske, der vil forkæle hende.

Pga. Covid-19 er Sagas adoption indtil videre sat på stand-by. Når Danmark åbner mere op igen, vil Saga igen søge sit helt eget drømmehjem.

Skønne Hestenshaabs Saga kan desværre ikke blive ved sin adoptivfamilie og søger derfor et nyt hestekyndigt, kærligt og sidste hjem, hvor hun kan blive forkælet og redet på skønne skovture.

Den 16. februar kommer Saga hjem til Hestenshaab, men vi kunne rigtig godt tænke os, at finde det helt rigtige hjem til hende inden, så hun ikke skal flytte alt for meget rundt.

Her er en lille beskrivelse af den skønne hoppe af hendes nuværende adoptivmor:

Saga – den dejligste islænder

Saga elsker at blive striglet og nusset.

Da jeg fik Saga var hun bange for sadlen, men da hun fik love til snuse den igennem nogle gange, hjalp det meget. Hun spænder op, når gjorden skal spændes. Hun skal derfor have god tid til at slappe af igen i maven og man skal kun spænde et hul ad gangen.

Hovedtøjet er der ingen problemer med og hun tager fint biddet i munden.

Jeg har redet hende nogle gange uden sadel, men det gør hende usikker.

Saga hader at træde i vandpytter, men elsker at slaske i vandkanten på stranden, når hun lige har overbevist sig selv om, at det ikke er farligt.

Saga er ikke så trafikvant og det vil fungere bedst, hvis man rider nogle stykker ud sammen. Ellers er det noget, der skal trænes.

Saga er ikke en begynder-hest. Hun skal have en rolig rytter, hun kan stole på.

Der findes ikke noget ondt i Saga. Jeg har aldrig oplevet hende hverken sparke ud eller nappe. Hun kunne aldrig finde på at skubbe eller træde på en med vilje.

Saga kommer altid i fuld galop, når man kalder eller fløjter.

Saga er den sødeste og rareste hest, man kan tænke sig.

Saga er fra 2009. Hun er 135 cm i stang. Hun tølter ikke og har grønt pas, men islænder blodet kan hun bestemt ikke løbe fra. Hun er passet med alt.

Det koster 5000 kr at adoptere Saga.

Læs adoptionskrav her og udfyld ansøgningsskema,  hvis du er interesseret i at adoptere Saga og opfylder adoptionskravene.

This slideshow requires JavaScript.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.