Hilsen fra Saga

J hvert fald er her dugfriske billeder af Saga, som stortrives på farmen med os og Lugi.

Som Lugi er hun begyndt at `snakke’ til os, give lyd når vi kommer, og så Elsker hun tilsyneladende at ride, komme på tur. Det er jo ikke hver dag, men måske blot en gang om ugen, vi tager afsted, og der vil hun bare fremad og helst med fart. Hun er efterhånden rolig, når der kommer biler, kun ved store landsbrugsmonstre, skal vi lige ud og stå i marken. Hende og Lugi er gode og glade venner – og vi kan stadig ikke helt fatte, hvilke utrolige sammentræf, der skete, at hun er her.

Vidunderlige skønne, røde Saga.

Alt det bedste fra Kaspar og Tina

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.