Maggi og Nobbe søger nyt hjem

Jeg har lovet at prøve at hjælpe med at finde et godt hjem (eller 2) til disse to dejlige heste.

Deres ejer kan ikke længere have dem og det hele er en trist historie.

De er skønne heste, men ikke de nemmeste, at finde gode hjem til.

Maggi er en 16 årig knapstrupper hoppe på ca 155 cm i stang. Hun er aldrig redet og hun har et stort temperament. Hun har det svært med at man forlanger noget af hende og hun kan ikke lide at få taget baghove. Hun har tendens til at sparke bagud og hun stresser nemt. Hun kan dog godt longeres og kan godt lide at blive snakket med samt nusset på bringen. Hun har aldrig bidt. Her er altså lidt at arbejde med, men også en masse at få igen, hvis du har erfaringen.

Irish stalden Stonewall Jackson (kaldet Nobbe) er en IC hingst på ca. 148 cm i stang. Han er heller aldrig redet, men har det sødeste og blideste sind og er en utrolig rar og omgængelig hingst. Han er 10 år.

Henvendelse til Anja på kontakt@hestenshaab.dk ved seriøs interesse.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.