Elektra er ved at falde til

Så har skønne Elektra været her et stykke tid og er ved at falde til.

Efter nogle dage på fold for sig selv, var det tid, til at møde resten af flokken. Saga var ikke videre imponeret og de tog damer tog nogle ordentlige ture, med hvin og masser af spark og ballade.
Elektra fik ramt Saga godt og grundigt, så hun var halt på bagbenene og måtte igennem en antibiotika kur samt smertestillende nogle dage. Da Saga var ude af flokken pga hendes ben, kunne jeg fint lukke Elektra ud til de andre. Og nu her efter nogle dage, har hun fundet sammen med Rosie og Hero. Det gør mig rigtig glad. Rosie har været meget mærket og stille siden Poca blev aflivet, så det er rigtig skønt for begge hopper, at de har fundet hinanden.

Vi har også lært Elektra lidt bedre at kende. Hun er en frisk og livlig dame og ELSKER opmærksomhed og kæleri. Hun er en kæmpe puttegøj og kan stå flere timer og nusse. Hun er den første til at komme rendende for at blive nusset.
Jeg har besluttet, at begynde at lede efter det helt rigtige hjem til hende. Et menneske, der vil give hende opmærksomheden, selvom hun ikke kan rides. En masse jordtræning og sjov vil hun elske. Eftersom hun har haft rytter på nogle gange for mange år siden, kan det godt være, at hun kan tilrides og bruges til en skridttur i skoven. Men pga. hendes “hul” i ganen, skal hun ikke rides fysisk hårdt ej heller have bid i munden. Håber der findes nogle derude, der vil knuselske hende og knuselske hende, for det hun er og kan<3

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.