Hestenshaabs Jack ønsker sig sit helt eget menneske

 

Pga. en omgang slem mug har bortadoptionen af Jack været sat i bero. Jack er nu frisk igen og søger sin helt egen familie. Kun henvendelser via adoptionsskemaer. Hvis du ikke hører fra os, så er det fordi der er krav, der ikke er opfyldt, eller fordi vi ikke mener, at du er det rette match til Jack. 

Jack bortadopteres ikke som kørehest.

Husk følgende inden du retter henvendelse vedr Jack eller andre af vores adoptiv heste:

  1. Læs hele teksten og se om du kan give hestenshaab hesten det, den har brug for.
  2. Læs vores adoptionskrav.
  3. Udfyld adoptionsskema her på siden.
  4. Afvent til du hører fra os.

 

Jack er en skøn Oldenborg vallak fra 2013 på 170 cm i stang. Han kom til Hestenshaab sen sommer 2017 fra en dyreværnssag. I feb.2018 blev han bortadopteret til Lars og Lisbet, hvor han har levet et skønt liv; men pga sørgelige omstændigheder er Jack tilbage hos Hestenshaab og søger nu sit helt perfekte hjem.

Her er hvad “adoptiv mor” skriver om Jack og hvad der vil være det allerbedste for ham:

Jack er en Oldenborg/ fuldblods vallak. Han er altid glad og gør opmærksom på, hvis man ikke tager notis af ham.

Han er en hest som har det bedst, når han er i arbejde og når man har ham i hånden.

Han er utrolig udholdende og ikke bange for noget, hvis man bare viser ham vejen. Han går gerne forrest , kigger og tænker at nå var det bare det.

Sådan var det også, da vi første gang satte ham for vogn og første gang han var ude i trafikken med de store lastbiler kørende lige ved siden af 2 spandet. Senere kørte han i 1 spand og elsker en tur i skoven. Jack har ikke været kørt et par år.

Jack er meget urolig i sin mund. Dette skal der arbejdes med, og hvis man får ham redet til vil dette komme helt af sig selv med en god hånd. Jack har haft rytter på 4 gange hvor han har travet alle gangene.

Tingene skal gå stille og roligt, hvis man formår dette, vil han også blive i sin ro og tro på den som leder ham.

Jack har lært at kysse, så når han tager hovedet frem er det ikke for at bide eller lign., men for at få et kys og en godbid. Så sig et par kysselyde og du får et dejligt kys af ham 🙂 husk godbidden.

Jeg har ikke haft så meget tid til ham det sidste år og har derfor lært ham at kysse osv for at han fik sin kontakt og brugt sit hoved 🙂 Jeg har masseret og strukket alle hans muskler og led 1 gang om ugen, hvilket han også nyder.

Jack vil blive savnet både af os og af hans bedste ven Darc, som han har gået på fold med herhjemme. Kontakt mig gerne for yderlige oplysninger. Jeg vil rigtig gerne høre hvis det kan lade sig gøre hvor han kommer hen, da han har været både Lars og mit hjerte nær lige siden han kom til os.

Jack er tilkørt, men ikke redet mere end Lisbet har skrevet. Han vil egne sig super godt til military eller lign. med den rette rytter. Christina, som hjælper hos Hestenshaab, har været på ryggen at Jack et par gange og det er gået fint.

Jack er sej og cool og alligevel vågen og sensitiv, så det kræver en voksen erfaren person, der skal adoptere ham og arbejde videre med ham. Christina har nu redet Jack flere gange og haft ham i kontinuerlig træning.

Christina har ligeledes skrevet lidt om hvad Jack ønsker sig i fremtidige menneske:

Jack ønsker sig et menneske som vil give ham en masse oplevelser og sørge for at hans hjerne bliver stimuleret. Han elsker at få lov at arbejde og vil gå langt for sit menneske, når man først er kommet ind til ham.
Han bliver nemt irriterende for de andre heste på folden, hvis han ikke bliver holdt i gang.
Han kan være dominerende på folden, men så længe han bliver aktiveret er han den sødeste hest. Han vil egne sig bedst til at være et mindre sted hvor han går med vallakker. Han går i blandet flok nu og det kan indimellem skabe lidt problemer. Han er en god allround hest. Han vil elske at komme på en masse lange ture og gerne med fart på. Han er dog ikke redet ret meget, men jeg tænker ikke det bliver et problem at ride ham. Han er stærk og er ikke altid lige glad for biddet. Derfor har fokus været på at acceptere dette. Han accepterer fint biddet i longe og går nemt alle tre gangarter for verbalt signal. En sød og rar hest, som venter på en, der vil dele en masse dejlige oplevelser med ham.
Jack fungerer ikke godt i en flok, hvor der både er hopper og vallakker. Han stresser meget op over det og bliver voldsom overfor andre vallakker. Han skal derfor gå i en flok med hopper, hvor han er den eneste vallak eller i en ren vallak-flok.

 

Det koster 6000 kr at adoptere skønne Jack.

This slideshow requires JavaScript.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.