Hilsen fra Allegro

Allegro

Allegro og jeg har været til kursus over zoom, hos Hanna Engstrøm fra Gotland i Sverige. Woow en oplevelse og en dygtig dame. Vi fik en god snak om Allegro og hans fortid. Hun sagde enden vi gik i gang at jeg skulle huske at være hans ven, for nu ville vi åbne for et traume. En sætning det er printet sig ind i mit hoved. Vi fik en halv times undervisning og Hanna slutter at med, hm ja det skal jeg lige tænke over, men Allegro er en dejlig hest med en masse potentiale.

Og det er han, men vi fik da åbnet op for et eller andet for siden undervisningen har jeg kæmpet med en hest der bare er sur. Han går i baglås og reagere voldsomt med spark og bid hvis jeg gør noget han ikke kan overskue. Til sidst kunne jeg ikke trække med ham uden bed mig. Så noget måtte vi jo gøre. Hanna fortalte at hvis han gik i står for at græsse, ja eller at bide mig så skulle jeg ikke hunse bag fra for at få ham i gang men flytte forparten eller flytte fokus. Jeg fandt en dyrlæge og hendes bog om pro-prio, en masse gamle madrasser og så blev fokus da flyttet.  Allegro syntes det er så fornøjeligt at gå over de madrasser, og så kunne vi ellers komme i gang med at blive gode venner igen. Jeg er også begyndt på at slippe ham fri på træningsbanen og bare gå rundt, det syntes han også er så sjovt. Så kommer han hen og så et klap og en godbid og så flyver han rundt med hop og buk og kommer hen igen og går flot og fint hen over madrasser og bomme for at bliver sat fri og det starter forfra.

I 2021 håber jeg på vi kan komme videre med parelli og det akademiske jord arbejde.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.