Hilsen fra Trixie

Trixie og jeg har i år virkelig flyttet os. Hold da op et faktisk muldyr hun har vist sig at være. Når selvtilliden var lavest og jeg bare havde opgivet alt der havde med heste at gøre, husk her Allegro min bedste ven blev ved med at bide mig, så står hun der og bare er så pommers snil. Ja Trixie og jeg er begyndt at ride pony ridning. Thomas trækker os men jeg tror på at i 2021 kan vi ride selv i skridt og det er mere end jeg nogle sinde har troet på vi ville kunne. Hun han ikke lide at forlade Allegro MEN dette er blevet meget bedre og jeg kan nu stoppe ende, give hende kommandoer og flytte hende, forpart – bagpart, bøje sig til den side eller ligge vægten tilbage på bagbenene. Jeg har en medstuderende der er en meget dygtig rytter, træner og underviser, hun rider både sport ridning OG akademisk ridning. Og vi sludrer og sladre Vi taler faktisk så meget at en jordbunds undervisning blev forsinket i 15 fordi vi ikke kunne holde mund. Jeg har mange gode råd til mine heste og tro på at vores drømme nok skal blive opfyldt.

Trixie ligger 2021 ud med en tandlæge, slankekur (dyrlægens ordre) og så noget god massage og så skal vi dælme træne, for det er jo gået hen og blevet en sand fornøjelse.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.