En sørgelig men nødvendig beslutning.

Vores kære Robbie er her ikke mere.

Jeg måtte tage den tunge beslutning, efter at han havde været i træning og behandling hos Janne i flere måneder. Hans bagben drillede helt vildt og påvirkede hans humør i en sådan grad at jeg ikke længere kunne forsvare det overfor ham. Han kunne have gode dage, men kun fordi at det var Janne med hendes store indlevelses evne og erfaring, der var omkring ham. I bund og grund var han meget trist og plaget af smerter. Han blev behandlet et par gange og havde sidste gang store udsving på bagbenene.

Robbie var ikke sådan en hest, der bare kunne gå og lave ingenting, men samtidig kunne hans krop ikke holde til at lave noget og begge dele gjorde ham modløs, rastløs og vred – enten på de andre heste, som vi så her eller på menneskene omkring ham.

Robbie har fået fred for sine smerter og han sluttede af med at have nogle fantastiske måneder med sin helt egen lyshåret pige (janne), som han havde ønsket sig.

Både Janne og jeg har grædt mange tårer og vendt og drejet det mange gange. Jeg ved, at det var den bedste beslutning for Robbie, men det gør mig også så ked af det, at vi ikke kunne hjælpe ham og han kunne få lov til at leve levet og vise verden den smukke sjæl, han var inde bag alle smerterne og de dårlige erfaringer<3

RIP smukke dreng og tak for alt du lærte os<3

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.