Lille NéNé

Søde søde NeNe er blevet aflivet. Hun nåede at få nogle fantastiske år hos Lisbet og Torben og fik alt den omsorg og kærlighed, som hun har manglet i de forfærdelige år hos vanrøgteren. Men NeNe var gammel, havde fået mange føl og blev desværre indhentet af sygdom. Selvom Lisbet prøvede alt hvad der kunne gøres for at hjælpe NeNe, så vandt sygdommen tilsidst og NeNe har nu fået fred for sine smerter. Jeg er meget taknemmelig over, at den lille hoppe fik sine sidste år i et hjem hvor hun var så højt elsket – det havde hun af alle fortjent.
Rip lille pige<3

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.