Pusillis julehilsen 2021

Lige en lille jule hilsen fra min heste mor og jeg (pusili )

Min mor har haft så travlt, så travlt . Så nu måtte jeg altså selv tage affære og skrive til Anja.
Jeg har det rigtigt godt, og er fuld af krudt og ballade, så meget at Pernille siger ” jeg er verdens gladeste lille pony ” og det er jo skønt jeg skaber så meget glæde .
Hun kalder mig også dit hjerte barn , og det er så skønt.
Jeg fylder 5 år til sommer, er vokset godt i højden og bredden ikke at forglemme. Pernille siger at vi må motionere noget mere i det nye år, for vi skal i bedre form. Vi ? Jeg kan da nemt løbe fra Pernille .
Pernille er begyndt at snakke om endnu en hestenshaab tur i 2022, så nu må vi se hvad hun finder på !!! Bare jeg ikke skal gå én alt for lang tur, det må de  heste med lange ben klare . Jeg må nok hellere blive hjemme, hvis der nu er nogen der ønsker en selfie med mig .
Nu de kærligste julehilsner fra mig, jeg skulle også hilse fra Pernille.
Ps. Jeg er jo lidt svær at fotografere, jeg vil jo gerne i lommen, da der er guffer.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.