Julehilsen fra Fleur

“Her på Mosevang sker der altid noget. Fleur er stadig leder af flokken, som nu også tæller en unghest på 1.5. Fleur bruger en del tid på at sætte lømlen på plads og ellers trives hun i flokken.

Fleur har on og off været redet lidt på de sidste par år. I Februar lykkes det at komme i skoven på hende, dog med en anden end mig ved roret. Sommeren over har det været ro på hvor hun faktisk bare har nydt at være hest.

Vi kæmper lidt med at holde vægten nede, når jeg ikke får brugt hende så meget som hun faktisk kan holde til.  Hun lever på minimum stråfoder (men stadig så man har en sund mavesæk og fordøjelse) og vitaminer, men tods det så er det svært at få hende slanket.

Vi er lige gået i gang med de indledende øvelser til at få, en gang for alle, lært hvad det er at ride. Jeg får lidt hjælp af en underviser til basis, og denne gang skal den sidde i skabet. En af min udfordringer har været at hun ikke forstå “frem” når man sidder på hende, men fint når man går med hende og i longe. Så NU skal hun lærer det så vi kan få vores små rideture, hvor det er mig der sidder på hende.

Fleur er virkelig en dejlig dame, når man lige lære hende at kende. Hun er altid nysgerrig når jeg laver berigelse på folden, hvis man går og laver hegn eller andet hun kan følge med i. I vinters var hun sågar med i et fotoshoot, dog bare hjemme på folden med min søn og niece.

Jeg håber jeg får lov at have hende mange år endnu.

De bedste julehilsner

Gitte og Fleur”

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.