Slut med teknisk bøvl på hjemmesiden

Gennem længere tid har vi haft bøvl med hjemmesiden. Både når folk skulle forny deres medlemsskab eller hvis de skulle købe/betale noget i shoppen. Det skulle forhåbentlig være løst nu, så man igen kan betale med kort og mobilepay, når man tegner medlemsskab eller køber noget i shoppen.

Det har desværre haft en negativ effekt, at det har drillet så længe, så vi har mistet en del af vores medlemmer og dermed støtte til hestene. Håber I igen vil hjælpe os med at hjælpe hestene, med et medlemsskab eller en lille gave til hestene fra shoppen?

På forhånd tusind tak

Anja og hestene.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.