Fleurs julehilsen 2022

Julehilsen fra Fleur
Der er sket en masse godt for Fleur og mig i det forgangende år. Jeg satte alt ind på at slanke hende i vinter og forår, og fik pillet 100 gode kilo af hende. Det har hun nydt godt af og har kunne holde vægten trods sommeren på græs (det kan vi nok takke tørke for).
Med lidt mindre vægt, så er hun også blevet bedre til hovs. Hun har haft en del problemet med hove der flækkede, men med mindre vægt og en dygtig hovtrimmer, så er der kommet styr på det.
På ride fronten er det også gået frem. Vi har nu styr på at det er sjov at ride og at det er mig der styre i et roligt tempo. Dette er kommet ved at træne med positiv forstærkning og stor tålmodighed. Det er stadig kun små 20 minuttersture på folden, indrettet som ridebane, hvor vi øver at dreje, indparkere, øge tempo, og flytte bagpart osv.
Vi tog også hul på trailer træning da jeg kunne låne mig til en trailer sommeren over. Efter ca 10 sessioner gik Fleur selv op, hvilket er ret stort for mig. Vi nåede ikke at køre i den, men det kommer måske en anden gang… jeg håber stadig på mange gode år med min følsomme smukke dame.
Tak for et dejligt hesteår og tak til hestenshåb for at hjælpe alle de skønne dyr.

received_1310448312766320.jpegreceived_1310448312766320.jpeg

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.