Frederiks julehilsen 2021

Vi beklager at vi har været lidt bagud på medlemskab og opdatering på Frederik.

Frederik har det godt og tøffer i øjeblikket bare rundt hjemme på folden sammen med søster Alvilda. Alvilda går nemlig og bager på en lille ny til flokken til april, så de er gået på barsel sammen.

I 2021 måtte Frederik igen undvære at komme på Roskilde Dyrskue, men i år står han klar til at modtage massere af nus og klap på ZOO’s børnescene derinde. Hele efteråret stod den på konkurrencepløjning rundt omkring på Sjælland og “far Jens” vendte hver gang hjem stolt og glad over sine to rolige og dygtige heste. I julen blev det til 3 weekenders julekørsel på Valdemarskilde gods – også her blev vi taknemlige for at have så gode et par heste. Frederik og Alvilda er alletiders makkerpar – de er de mest tålmodige og godmodige heste vi nogensinde har haft og de knyr ikke den mindste smule når de skal lægge sig i selen, for at trække et tungt læs julegæster rundt i skoven eller hvis små børn nærmest leger tag-fat rundt om benene på dem. Vi ved vi kan stole 100 % på Frederik og det er det der gør det fantastisk at have ham med i byen.
Nu går vi bare og glæder os til at Frederik bliver onkel og til Dyrskue :-)Mange hilsner Jens Henrik og Marianne
Datter Christina

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.