Nero og Kakzis julehilsen 2021

Her på Stevns har vi det virkelig godt. Kakzi og Nero stortrives, og vi har lært en masse i 2021.
Kakzi og jeg har trænet tricks. Vi bruger klikkertræning, og det virker godt. Nu kan Kakzi stå stille og få vasket ben, samle en bold op fra jorden og vi er så småt ved at tage hul på longering. Vi får gæster om onsdagen til heste sjov og leg. Kakzi er bedste venner med fjorhesten Ludwig. Der er fuld fræs på leg og det er ekstra sjovt i mudder. Det er lidt svært at fange dem på foto, fordi der er så meget fart på.

Nero er helt super til longe. Den fangede han med det samme.  Vi er næsten ved galop, og Nero kan både springe an fra skridt og fra travl. Nu mangler bare form og balance før vi får rigtig galop. Her er han sammen med vores nabo en skøn lørdag formiddag i november. Nero er også med til træning sammen med vores andre gæster. Han er bare så god og han synes det er det bedste i verden. Går der for lang tid, så insisterer Nero på at komme med på banen.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.