Julehilsen fra Sif og Tarzan

2022 var året hvor Tarzan blev 10 år!!! Det er jo helt vildt. Den lille forpjuskede dreng der kom til Hestens Håb er blevet voksen. Han har udviklet sig til den roligste og kærligste pony, der bare gerne vil være venner med alle.
Tarzans tid som udbryderkonge er lagt bag ham og nu nyder han bare livet som alles ven. Det er aldrig ham der bliver sur eller skælder ud – tvært imod holder han sig væk når der er optakt til uenigheder i flokken.
Sif styrer stadig flokken med hård hov. Når der er mad i sigte er der ingen der skal komme foran hende. Hun er matriark med stort M og viser det tydeligt når der er mennesker i nærheden.
Men nu forholder det sig sådan at jeg kan se en stor del af foldene fra huset, så jeg ved også at der er en anden side. Når de ikke kan se mennesker er hun slet ikke så skræp. Det er stadig hende der bestemmer men hun er betydeligt roligere og så bliver flokken meget harmonisk.
Det er vildt at tænke på at hun nu er ca. 24 år men at alderen ikke er til at mærke på hende. Man kan ikke andet end at elske de shettere med deres meget individuelle personligheder.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.