Sofus og Balders julehilsen 2023

En lille hilsen fra Sofus og Balder 😊 de trives og nyder livet her på gården. Balder er nu blevet 20 år og sofus 17 år men bortset fra grå hår i panden kan alderen ikke mærkes på dem, de er lige så frække og sjove som altid.
I år har vi hegnet hele vores grund ind så de kan gå frit over det hele, jeg havde da tænkt at nu ville de rigtig gå på eventyr på grunden…. men deres reaktion var at blive lige præcis der hvor foldene før har været 🤣 selv ikke Balder der ellers altid har været lidt af en udbryder konge skule ikke nyde noget 🤣. Efterhånden har de lært det, men det tog dem noget tid.
De har også fået en ny stor vinterfold og et nyt læskur, som de kun vil gå ind i hvis jeg går med og har lommerne fulde af gulerødder 🤣
Kærlig hilsen Sofus, Balder og Catrine

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.