Svært at være Inzo

Lille Inzo har været så meget igennem. Hans krop bærer tydelig præg af det og det samme gør hans psyke. Han har bare fået tid, også er vi gået i gang med at grave lidt ned i hvad der sker i hans krop. Han har meget skæve forben, han krybbebider helt ekstremt meget og han ligner et lille fejlernæret barn med stor mave og synlige ribben.

Vi har fået analyseret en gødningsprøve, der viste nogle resistente bakterier i hans tarme.  Han har lige været igennem 30 dages mavesårs behandling, hvor vi har kunne mærke en lille forbedring og så er han på den helt store kur fra Nordic horse, med udrensning og genopretning af tarmflora. Han får krybbebider rem på om natten, da det jo er en ond cirkel. Han virker roligere, men ser stadig underlig ud med den udspilede mave og synlige ribben. Hans pels skinner og der er i det hele taget så meget ved den hest, som forvirrer mig.  Jeg glæder mig til de kommer på græs for at se om det ændrer noget i hans form og ifht krybbebidning. Han er sød og rar, men har svært ved bare at være sammen med os mennesker. Tror der har været mange mennesker, der har overtrådt hans grænser om og om igen, så han er blevet ligeglad og lidt følelsesløs ifht mennesker.

Jeg tror den hest kommer til at lære mig så mange ting og jeg håber inderligt, at vi kan hjælpe ham til igen at nyde at være til.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.