Lille hilsen fra skønne Elektra

Sødeste milde Elektra trives og har det godt. Hun er et nussehoved, der læner sig op ad en, når hun bliver striglet, og jeg tror, hun ville elske at ligge i sofaen.
Elektra har et par måneder måttet dele fold med en vallak, hun ikke havde den bedste kemi med. Samtidig er hun hesten, der skal holde øje med alt og alle, og når man ikke kan det – og heller ikke kan nusse med sin bedste kammerat, min frieser Kromme – så bliver det hele lidt for meget for en følsom sjæl. Men nu er hun tilbage hos Kromme på den rigtige side af hegnet. Den røde springfyr, hun gik med i en periode, er flyttet, og hun er tilbage som sit milde selv. Hun er nemlig verdens sødeste, blideste og mest kælne lille hoppe, som vi er meget glade for. Det perfekte selskab. Og nej, vi skiller hende ikke fra Kromme igen. PS.: Hun blev striglet kort før billederne her blev taget, men I kender det nok godt selv – rulle, rulle 😉

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.