Hilsen fra Cicero

Hej Anja/Hestenshaab.
Her lidt om hvordan vi har det. Cicero og jeg måtte jo tage afsked med Hestenshaab Didi tilbage i Nov. 2022, dette var svært for os begge, men vi støttede os op af hinanden. Cicero flyttede ud til min islænder Vaka, og De to knyttede sig hurtigt til hinanden. Cicero er en tillidsfuld pony, og kan på ingen tid charmere sig ind på alle, og han bringer SÅ megen glæde hver eneste dag. Han elsker at lege, hvilket han og jeg ofte gør, softbomme er et hit hos ham. Han er også her i sommer blevet ridepony, hvilket han bare er helt fantastisk til, så rolig og blid når mine små børnebørn strigler og nusser om ham, og giver altid en god tur ud i det blå. Jeg fornemmer at Cicero trives i sit liv, lige så meget som jeg trives med ham❤️

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.