Glæd jer til vores adventskalender – der bliver skudt igang 1. søndag i advent.

I år laver vi en adventskalender, hvor vi sætter fokus på 4 af vores heste og vores sponsorer. Du kan hver søndag vinde lækre gaver, hvis du går ind og støtter ugens hest med en lille julegave på 50 kr. For hver 50 kr, du støtter hesten med, får du et lod til de lækre gaver, som alle de skønne sponsorer fra nær og fjern har doneret til formålet.

Når du er inde på Hestenshaab butikken, så kan det være, at du får lyst til at give en mere fysisk gave til alle hestene i form af en wrapballe, en pose vitaminer eller en af de andre daglige nødvendigheder. Hvis du gør det, så får du yderligere lodder til adventskonkurrencen (1 lod = 50 krs værdi).

Hver søndag er der fokus på en ny hest og nye spændende gaver. Der er både noget for heste og hundefolk og selvfølgelig også gaver til dem, der gerne vil forkæle sig selv eller en, man holder af.

Lodtrækningen for sidste advent bliver afholdt lørdagen efter , så man har næsten en hel uge til at være med. Vinderene får direkte besked.

Så glæd jer til i morgen og husk at kigge herind igen i morgen og se de dejlige ting, der kan blive dine samt bliv klogere på en af vores skønne heste.

Vi ses her på Hestenshaab.dk imorgen:-)

En varm og glædelig julemåned til jer alle.

Konkurrencen har ingen association til facebook/meta/instragram.

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.