2. søndag i advent – nye fede gaver og en fantastisk hest

 

Wuhuu så nåede vi til 2. søndag i advent og vi er klar med endnu flere skønne præmier til jer. Vores sponsorer er helt fantastiske og har doneret de fineste gaver. Derudover er vores skønne Hestenshaab Prisse ugens hest.

Skulle du få lyst til at give en af de andre hestenshaab gaver, som fx. en balle foldfoder, så får du yderligere 7 lodder i adventslotteriet, fordi en balle fold-foder koster 350 kr.

Glæd dig selv ved at give Prisse en gave i hendes julesok og øg dine chancer for at få fingre i en af disse skønne gaver. Du finder Prisse’s julesok her 

Du fordobler dine chancer, jo flere gaver i julesokken  – konkurrencen løber indtil lørdag den 16-12-2023. Vinderne  findes ved lodtrækning.  Vinderne får direkte besked samt på et opslag her på siden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Denne adventskalender har ikke association med facebook/Meta/Instragram

Denne uges fantastiske sponsorer og gaver:

Brogaarden er vores faste leverandør af kvalitetsfoder til hestene og de har sponsoreret et gavekort på 500 kr. som kan bruges til alt (hest, hund, kat osv) på deres webshop. Blev vundet af Natasha Raahauge.

Hjertedyr.dk har sponsoret et gavekort, som kan bruges til et af Sacha’s smukke smykker, som er et smukt og varigt minde af et kært dyr. Værdi 500 kr. Gaven blev vundet af Tina Leth Povlsen

Thyges vvs har  sponsoreret et flot brusesæt til en værdi af 750 kr. Brusesættet blev vundet af Marianne Øvre.

Krokodille Zoo har sponsoreret ikke mindre end 3 gaver af en værdi af 900 kr. Hver gave indeholder indgangsbillet for 2 voksne og 2 børn samt flere skønne bamser af nogle af de dyr, de har i Krokodille Zoo. Gaverne blev vundet af Mette Olsen, Rikke Lund og Jens Hansen.

Danish Agro har sponsoreret en gave med en grime samt godbidder. Værdi 100 kr. Freja Ladewig har vundet gaven fra Danish Agro.

Dress up by Arbjørn har sponsoreret 3 sæt skønne juleøreringe til en samlet værdi af 150 kr. Disse fine øreringe er vundet af Trine Henriksen

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.