Ændring i vores adventskalender

Hej derude,
Jeg er i den grad lagt ned af influenza og jeg synes, at jeg skylder både hestene og ikke mindst sponsorerne at fremvise deres gaver ordentligt, hvilket ikke er muligt med febervrøvl og i liggende position. Dertil kommer, at jeg håber på, at hvis jeg gemmer alle de skønne gaver, vi stadig har tilbage, til nytår, så er der forhåbentlig flere, der har lyst til at lege med. På den måde kommer reklamen for sponsorerne bredere ud og ikke mindst, der bliver skabt flere midler til hestene.
Rigtig god jul til jer alle og hold endelig øje med siden til nytår, hvor vi så laver et stort samlet nytårslotteri med alle gaverne.

Comments

comments

1 svar
 1. Rikke
  Rikke says:

  Kære Anja,
  Jeg er klar til nytårslotteri🤩
  Rigtig god bedring til dig😘
  Glædelig jul til dig, familien og alle de firbenede🐎🐶

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.