OM MEDLEMSKAB AF HESTENSHAAB
Hestenshaab er en virksomhed, som arbejder på at give opgivede og vanrøgtede heste et godt og værdigt hesteliv. Den bedste måde at hestene hos Hestenshaab er at blive støttemedlem af vores Hestenshaab hjemmeside. Den giver adgang til at følge hestene i deres dagligdag, deltage i arrangementer hos Hestenshaab, adoptere heste hos Hestenshaab (betinget af godkendelse af Henstenshaab), rabat på udvalgte sponsorvarer og deltagelse i periodevis konkurrencer.
Dit medlemskab hos Hestenshaab er et løbende abonnement. Alle abonnementsbetalinger hos Hestenshaab foregår med betalingskort (Dankort/ Visakort). Alle betalingsgebyrer afholdes af Hestenshaab og er således indeholdt i prisen på medlemsskab. Du har adgang til at se dit abonnement og pris, når du logger ind via login-ikonet i højre hjørne og herefter klikker på Abonnementer på Hestenshaab.dk. Her vil der også fremgå perioden.
Alle abonnementer købes hos Hestenshaab, Sortsøvej 17, 4850 Stubbekøbing (CVR.nr. 26350530). Betalinger gennemføres af DIBS A/S med NETS og Teller som kortindløsere. Betingelsen for at lave en abonnementsaftale er at du aktivt i Butikken vælger et Støttemedlemskab, og at du aktivt markerer i Butikken at du har læst betingelserne.

ACCEPT AF ABONNEMENTSBETINGELSER
Når du accepterer de gældende abonnementsbetingelser på hestenshaab.dk, accepterer du, at Hestenshaab må trække det oplyste beløb for medlemskab en gang om året indtil du vælger at opsige dit abonnement. Årsabonnementet koster 399.- DKK pr. år.
Du modtager en kvittering på e-mail ved dit første køb, der indeholder information om dit abonnement. Efterfølgende kvitteringer vil kunne findes, når du er logget ind på Hestenshaab, under punktet “Abonnementer”.

OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB OG BINDINGSPERIODE
Du kan opsige dit medlemskab, når det passer dig, og abonnementet ophører herefter ved udgangen af den periode, der er betalt for.
For at opsige dit medlemskab skal du sende en mail til kontakt@hestenshaab.dk, eller telefonisk, hvor du tydeligt meddeler os, at du gerne vil opsige dit medlemskab ved at gøre brug af din fortrydelsesret. Hvis du opsiger dit medlemskab, vil du stadig have adgang til dit medlemskab indtil det ophører. Dog ophører medlemskabet omgående hvis det opsiges inden for det første 14 dage. Efter et medlemskab er opsagt, vil der ikke blive trukket yderligere på din konto, medmindre du selv vælger at genaktivere dit medlemskab.
Såfremt dit betalingskort snart udløber eller er udløbet, så vil dit abonnement ikke blive fornyet. Du vil derimod få en mail om at dit kort er udløbet og om du gerne vil forny medlemsskabet. Herved genaktiveres dit medlemskab og knyttes til dit nye betalingskort. Du kan også kontakte os på kontat@hestenshaab.dk, hvis du ønsker hjælp. DIBS A/S står for håndtering af kortoplysninger.

KORTINDEHAVERS ANSVARS- OG HÆFTELSESFORHOLD
Din indmeldelse på Hestenshaab.dk er først bindende efter de 14 dages fortrydelsesret er overstået. Du er som medlem på Hestenshaab.dk og kortholder forpligtet til at betale for din medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, indtil du selv opsiger dit abonnement/medlemskab eller dit kort udløber.

PROCEDURE FOR ABONNEMENTSHÆVNING
Dit medlemskab af Hestenshaab.dk bliver automatisk fornyet årligt, således du altid har adgang.
Du kan altid tilbagekalde din tilladelse til at vi fremover trækker et beløb på din konto. Hvis du opdager en eller flere debiteringer, som du ikke har givet tilladelse til, kan du gøre indsigelse over for din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen (med mindre andet fremgår af din aftale med din kortudbyder).

FORTRYDELSESRET
Til dit abonnement på Hestenshaab.dk er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter aftalen blev indgået.
Såfremt du ønsker at fortryde dit abonnement, skal du inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse herom. Meddelelsen skal gives os via mail eller telefon. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular som du finder medsendt i din ordrebekræftelse i Handels- og medlemsbetingelserne.

TILBAGEBETALING AF ABONNEMENTSBETALING
Hvis du fortryder dit abonnement rettidigt, refunderer vi det indbetalte beløb til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion

OPLYSNING OM OPBEVARELSE AF DATA
Hestenshaab opbevarer ikke data om kontokort, udløbsdato og kontrolcifre. Kontaktoplysninger samt navn på kunden er de eneste oplysninger der vil blive opbevaret i forretningens systemer.