Hestenshaabs Mr. Balisto

Info

Mr. Balisto er en smuk blandings vallak på 10 år.

Mr. Balisto ankom 19.6.2008

Mr. Balisto kom til Hestenshaab fordi tidligere ejer ikke magtede opgaven og Balisto er blevet forsømt i lang tid.

Nu har han fået ordnet hove og er igang med at suge al den opmærksomhed og omsorg til sig, som han overhovedet kan.

Han er den største nussegøj og meget følsom.

En skøn og meget smuk lille hest.

Balisto er nu købt af Anja Kjeldbjerg selv og skal være min makker og ven resten af hans liv:-)

Historie

Vi kender ikke så meget til Balisto’s forhistorie, men her er hvad vi ved pt. og vi går snart igang med af finde ud af lidt mere.

Balisto, som jo hed Lyng Power, har i de sidste 4 år boet i Jylland hos en pige. Her har han gået i løsdrift sammen med en fjordhingst. Balisto har ikke lavet noget i flere år, desværre blev pigen utryg ved ham og det resulterede i, at han fik lov til at gå og passe sig selv. Tilsidst var det løbet løbsk for pigen og hun kunne for Balistos skyld ikke se anden udvej end os, da hun kæmpede med dårlig samvittighed og skyldfølelse. Han kunne/ville ikke løfte ben og derfor har han ikke haft smed i meget lang tid, hvilket kunne ses tydeligt, da han kom her.

Han har været passet med foder og har som sagt gået i løsdrift, men trænger nu i den grad til menneskelig kontakt, omsorg og en smule opdragelse. Dog har vi på ingen måder erfaret, at han er vild eller voldsom. Da smeden var her stod han ganske pænt og jeg har også kunne løfte hove på ham. Han er kærlig og bader sig i opmærksomheden. Han skal hele møllen igennem med ormekur, vaccinationer osv.

Tidligere skulle han have boet hos en bondemand, som trænede noget horemanship med ham.  Har fundet ud af, at denne bondemand har avlet Balisto, så nu vil jeg prøve og tage kontakt til ham for at høre lidt om hans afstamning.

Han skulle være ryttervant, men der ligger en masse arbejde forude og vi glæder os meget til at komme igang med Balisto, når han er faldet til og de nu ømme hove er fine igen.

Galleri

Klik på et billede for at se det i fuld størrelse.

Dagbog

Comments

comments